Zapraszamy codziennie
od 9.00 do 23.00

Rezerwacja miejsc
tel. 84 6386256


artykul DANIA ŚWIĄTECZNE NA WYNOS 2016-12-05

PROPOZYCJA DAŃ ŚWIĄTECZNYCH NA WYNOS
Wigilijne dania gorące
- pierogi z kapustą i grzybami (z wody)- 10 szt/ 12,00 zł
- smażony karp w migdałach z masłem- porcja (120 g) / 8,5 zł
- kapusta z grochem- 1 kg/ 17,00 zł
- zupa grzybowa z makaronem- 1 litr/ 16,00 zł
- zupa kurkowa z grzankami- 1 litr/ 17,00 zł
- barszcz wigilijny- 1 litr/ 12,00 zł
- uszka z farszem grzybowym- 1 kg (ok. 60 szt)/ 46,00 zł
- ryba po grecku ( dorsz )- 1 kg/ 24,00 zł
- gołąbki z kaszy gryczanej z sosem grzybowym- 1 kg (6 szt)/ 19,50 zł
Przystawki i sałatki
- tradycyjny śledź (z cebulą, ogórkiem i olejem rzepakowym)- 1 kg/ 26,00 zł
- śledź z jabłkiem i cebulą w śmietanie- 1 kg/ 26,00 zł
- karp faszerowany w galarecie- 1 kg/ 37,00 zł
- rolada łososiowa ze szpinakiem- 1 kg (15 porcji)/ 68,00 zł
- sałatka jarzynowa- 1 kg/ 30,00 zł
- sos tatarski- 1 kg/ 32,00 zł
Dania na Boże Narodzenie
- kaczka pieczona z jabłkami- 1 szt (ok. 2 kg)/ 75,00 zł
- schab ze śliwką w galarecie- 1 kg/ 37,00 zł
- pieczona karkówka na dziko- 1 kg/ 37,00 zł
- pieczona szynka w ziołach- 1 kg/ 35,00 zł
- bigos staropolski z mięsem i grzybami- 1 kg/ 27,00 zł
- pasztet świąteczny z żurawiną- 1 kg/ 17,00 zł
Zamówienia przyjmujemy do 20 grudnia 2016 roku
pod numerem telefonu  84 638 62 56.
Odbiór dań 23 i 24 grudnia w Restauracji Padwa.